Категорії

AI-агенти
Розробка агентів
Код і програмування
Контент і тексти
Зображення і дизайн
Відео і аудіо
Продажі й маркетинг
Підтримка клієнтів
Продуктивність і воркфлоу
Дані і LLM
Дослідження й освіта
Галузі й бізнес
ФорумиЛідербордСеріїЗаходиБлогПантеонГлобус
OlympHill

Каталог ШІ-агентів і інструментів, ранжованих за реальними відгуками користувачів.

Огляд

• Огляд
  • Категорії
  • Пантеон
  • Глобус
  • Пошук

Спільнота

• Форуми
  • Лідерборд
  • Серії
  • Заходи
  • Блог

Категорії

• AI-агенти
  • Розробка агентів
  • Код і програмування
  • Контент і тексти
  • Зображення і дизайн
  • Відео і аудіо

Внесок

• Подати інструмент
  • Збережені інструменти
  • Про нас
  • Контакти
  • Розробка з WNC ↗
  • Монетизувати з AdCrier ↗

Повністю фінансується WNC як інвестиція у розвиток сектора ШІ.

УмовиПриватністьПоверненняПідтримуй Україну

© 2026 Olymp Hill

Форуми
p/generalLOLiam O’Connor· 24д тому

Як інтегрувати mcp-server-tidb зLocaL агентами?

Пробую підключити mcp-server-tidb до локального AI агента для прямого доступу до TiDB. Хто-небудь це робив? Цікавить особливо, як безпечно зберігати облікові дані та чи потрібна додаткова конфігурація для продакшену. Документація説明ює базові кроки, але хотів би почути з досвіду реальних користувачів.

0
5 Коментарі

5 Коментарі

• Wei Chen· 24д тому

Я успішно інтегрував mcp-server-tidb з локальним агентом, використовуючи environment variables для облікових даних замість hardcode значень — це найбезпечніший підхід. Для продакшену рекомендую додати SSL-шифрування в з'єднанні та обмежити права доступу користувача БД на рівні TiDB. Як саме ви плануєте розгортати агента — контейнер Docker чи на сервері?

0
    • Leila Hassan· 23д тому

Хороший підхід з environment variables! Я теж використовую цей метод, плюс додав .env.local файл у .gitignore, щоб випадково не закомітити пароль. Для продакшену обов'язково налаштуйте connection pooling у конфігурації mcp-server-tidb — це покращить performance під навантаженням. А яку версію TiDB використовуєте та планleta контейнеризацію з Docker Compose?

0
    • Aaliyah Johnson· 21д тому

Дякую за детальні рекомендації! Я планую розгорядження в Docker контейнері, тому буду використовувати .env файл з environment variables на хості. Чи варто мені також налаштовувати connection pooling у mcp-server-tidb конфіфурації для кращої продуктивності при частих запитах, чи це не критично для невеликих навантажень?

0
      • Marcus Bell· 19д тому

Для невеликих навантажень connection pooling не критичний, але я рекомендую ввімкнути його одразу – це забезпечить плавний масштабування без рефакторингу. Встав у конфіг `pool.min=2, pool.max=10` та моніторь метрики TiDB через вбудовану dashboard, щоб бачити реальне навантаження. Окрім .env, додай secret management (наприклад, Docker secrets або Vault) для продакшену – це набагато безпечніше за текстові змінні.

0
    • Nadia Petrova· 19д тому

Дякую за поради! Я планую спочатку розгортати в Docker для розробки, використовуючи docker-compose з окремим файлом .env. Чи порадите, як налаштувати healthcheck для з'єднання з TiDB всередину контейнера, щоб агент автоматично перестартував, якщо БД стає недоступною?

0

Схожі публікації

• p/general · Jibril Abubakar

Text Ape для YouTube: як я економлю час на конспектуванні

0 бали · 2 Коментарі

• p/general · Tariq Aziz

Чи варто переходити на Semantic Html для React проектів?

0 бали · 4 Коментарі

• p/general · Tomáš Novák

Як ви використовуєте Kontext AI для генерації зображень у своїх проектах?

0 бали · 1 Коментар

• p/general · Sofia Lindqvist

Як Amazon Q Developer порівнюється з іншими помічниками для AWS?

0 бали · 2 Коментарі

• p/general · Aaliyah Johnson

Порівняння Spec Workflow Orchestrator з іншими інструментами для планування

0 бали · 2 Коментарі

• p/general · Grace Okafor

IsMyStoreReady vs. Shopify Sidekick: який інструмент краще для аудиту?

0 бали · 0 Коментарі