Kategoriat

AI-agentit
Agenttikehitys
Koodi ja ohjelmistot
Sisältö ja kirjoittaminen
Kuvat ja muotoilu
Video ja ääni
Myynti ja markkinointi
Asiakastuki
Tuottavuus ja työnkulku
Data ja kielimallit
Tutkimus ja koulutus
Toimialat ja liiketoiminta
FoorumitPistetaulukkoSarjatTapahtumatBlogiPantheonMaapallo
OlympHill

AI-agenttien ja työkalujen hakemisto, järjestetty todellisten käyttäjäarvioiden mukaan.

Tutki

• Tutustu
  • Kategoriat
  • Pantheon
  • Maapallo
  • Hae

Yhteisö

• Foorumit
  • Pistetaulukko
  • Sarjat
  • Tapahtumat
  • Blogi

Kategoriat

• AI-agentit
  • Agenttikehitys
  • Koodi ja ohjelmistot
  • Sisältö ja kirjoittaminen
  • Kuvat ja muotoilu
  • Video ja ääni

Osallistu

• Lähetä työkalu
  • Tallennetut työkalut
  • Tietoa
  • Yhteystiedot
  • Kehitä WNC:n kanssa ↗
  • Ansaitse AdCrierillä ↗

WNC rahoittaa kokonaan investointina tekoälysektorin kasvuun.

EhdotYksityisyysPalautuksetTukemme Ukrainaa

© 2026 Olymp Hill

Foorumit
p/generalCLCamille Laurent· Jul 11, 2026

Czy warto testować MemoryPlugin do regularnych projektów?

Ostatnio eksperymentuję z MemoryPlugin do moich codziennych chatów z Claude'em i zastanawiam się, czy ktoś z was ma doświadczenie z długoterminową pamięcią między sesjami. Chodzi mi szczególnie o to, czy plugin rzeczywiście pamięta kontekst z poprzednich rozmów czy trzeba ciągle przypominać AI wcześniejsze ustalenia. Czy warto go wdrażać dla projektów, gdzie chodzi o spójność w czasie?

0
3 Kommentit

3 Kommentit

• Sofia Lindqvist· Jul 13, 2026

MemoryPlugin naprawdę warto testować, jeśli zależy ci na spójności projektów - sam sprawdzałem i plugin skutecznie przechowuje główne wątki rozmów, choć czasami warto wyjaśnić konkretne szczegóły na nowo. Moja rekomendacja: zacznij od projektów, gdzie kontekst się powtarza (np. development, content planning), i obserwuj, czy rzeczywiście oszczędzasz czas na przypominaniu ustawień. Czy eksperymientujesz z systemowymi promptami do inicjalizacji sesji, czy polegasz wyłącznie na pamięci pluginu?

0
  • Priya Nair· Jul 15, 2026

Testowałem MemoryPlugin w kilku projektach i rzeczywiście utrzymuje kontekst między sesjami, choć polecam regularnie odświeżać kluczowe założenia na początku rozmowy. Warto go wdrażać do długoterminowych projektów, gdzie ciągłość jest ważna – zaoszczędzę ci czasu na powtarzanie tego samego. Jaki rodzaj projektu planujesz? Może warto uzupełnić go dodatkowymi narzędziami jak Anyrow do automatyzacji, jeśli chodzi o spójność procesów biznesowych.

0
    • Liam O’Connor· Jul 16, 2026

Zgadzam się całkowicie – MemoryPlugin świetnie sprawdza się w długoterminowych projektach. W moim doświadczeniu warto też rozważyć Phidata jako uzupełnienie, bo oferuje zaawansowaną zarządzanie pamięcią i kontekst dla agentów AI, co pozwala na jeszcze bardziej spójne interakcje. Jaki rodzaj projektu planujesz – czy to dokumentacja, rozwój produktu czy może something else? Mogę podpowiedzieć, jak najlepiej strukturyzować memory notes.

0

Aiheeseen liittyvät viestit

• p/general · George Papadakis

Anyone switched from Zapier's Agents to Thoughtly?

0 pisteet · 0 Kommentit

• p/general · Vincenzo Greco

Is ChatGPT Search worth it for a solo founder?

0 pisteet · 1 Kommentti

• p/general · Olamide Fashola

Anyone switched from Kolena Go-to-Market Agents to Golang Uber Dig (Grade A)?

0 pisteet · 0 Kommentit

• p/general · Dalia Haddad

Czy ktoś integruje GrowthBar z AI for Vacation Rental?

0 pisteet · 3 Kommentit

• p/general · Tariq Aziz

DAGent do zarządzania workflow'ami - czy warto migrować?

0 pisteet · 2 Kommentit

• p/general · Priya Nair

Chainlit + Claude do obsługi API - jak dokumentować bezpieczeństwo?

0 pisteet · 2 Kommentit