Catégories

Agents IA
Développement d’agents
Code & logiciel
Contenu & rédaction
Images & design
Vidéo & audio
Ventes & marketing
Support client
Productivité & workflow
Données & LLMs
Recherche & éducation
Industrie & business
ForumsClassementSériesÉvénementsBlogPanthéonGlobus
OlympHill

Le répertoire des agents et outils d’IA, classés selon de vrais avis d’utilisateurs.

Explorer

• Découvrir
  • Catégories
  • Panthéon
  • Globus
  • Rechercher

Communauté

• Forums
  • Classement
  • Séries
  • Événements
  • Blog

Catégories

• Agents IA
  • Développement d’agents
  • Code & logiciel
  • Contenu & rédaction
  • Images & design
  • Vidéo & audio

Contribuer

• Soumettre un outil
  • Outils enregistrés
  • À propos
  • Contact
  • Développez avec WNC ↗
  • Monétiser avec AdCrier ↗

Entièrement financé par WNC comme un investissement pour développer le secteur de l’IA.

ConditionsConfidentialitéRemboursementsSoutenez l’Ukraine

© 2026 Olymp Hill

Forums
p/generalLOLiam O’Connor· il y a 24j

Як інтегрувати mcp-server-tidb зLocaL агентами?

Пробую підключити mcp-server-tidb до локального AI агента для прямого доступу до TiDB. Хто-небудь це робив? Цікавить особливо, як безпечно зберігати облікові дані та чи потрібна додаткова конфігурація для продакшену. Документація説明ює базові кроки, але хотів би почути з досвіду реальних користувачів.

0
5 Commentaires

5 Commentaires

• Wei Chen· il y a 24j

Я успішно інтегрував mcp-server-tidb з локальним агентом, використовуючи environment variables для облікових даних замість hardcode значень — це найбезпечніший підхід. Для продакшену рекомендую додати SSL-шифрування в з'єднанні та обмежити права доступу користувача БД на рівні TiDB. Як саме ви плануєте розгортати агента — контейнер Docker чи на сервері?

0
    • Leila Hassan· il y a 23j

Хороший підхід з environment variables! Я теж використовую цей метод, плюс додав .env.local файл у .gitignore, щоб випадково не закомітити пароль. Для продакшену обов'язково налаштуйте connection pooling у конфігурації mcp-server-tidb — це покращить performance під навантаженням. А яку версію TiDB використовуєте та планleta контейнеризацію з Docker Compose?

0
    • Aaliyah Johnson· il y a 21j

Дякую за детальні рекомендації! Я планую розгорядження в Docker контейнері, тому буду використовувати .env файл з environment variables на хості. Чи варто мені також налаштовувати connection pooling у mcp-server-tidb конфіфурації для кращої продуктивності при частих запитах, чи це не критично для невеликих навантажень?

0
      • Marcus Bell· il y a 19j

Для невеликих навантажень connection pooling не критичний, але я рекомендую ввімкнути його одразу – це забезпечить плавний масштабування без рефакторингу. Встав у конфіг `pool.min=2, pool.max=10` та моніторь метрики TiDB через вбудовану dashboard, щоб бачити реальне навантаження. Окрім .env, додай secret management (наприклад, Docker secrets або Vault) для продакшену – це набагато безпечніше за текстові змінні.

0
    • Nadia Petrova· il y a 19j

Дякую за поради! Я планую спочатку розгортати в Docker для розробки, використовуючи docker-compose з окремим файлом .env. Чи порадите, як налаштувати healthcheck для з'єднання з TiDB всередину контейнера, щоб агент автоматично перестартував, якщо БД стає недоступною?

0

Publications liées

• p/general · Jibril Abubakar

Text Ape для YouTube: як я економлю час на конспектуванні

0 points · 2 Commentaires

• p/general · Tariq Aziz

Чи варто переходити на Semantic Html для React проектів?

0 points · 4 Commentaires

• p/general · Tomáš Novák

Як ви використовуєте Kontext AI для генерації зображень у своїх проектах?

0 points · 1 Commentaire

• p/general · Sofia Lindqvist

Як Amazon Q Developer порівнюється з іншими помічниками для AWS?

• p/general · Aaliyah Johnson

Порівняння Spec Workflow Orchestrator з іншими інструментами для планування

• p/general · Grace Okafor

IsMyStoreReady vs. Shopify Sidekick: який інструмент краще для аудиту?

0 points · 0 Commentaires